2010. május 3., hétfő

Kedves Olvasók!

Még mielőtt teljesen elsikkadna nemes szándékom, hogy fórumot teremtsek a média gusztustalanságaival egyet nem értő tömegeknek, kéréssel fordulok hozzátok: segítsetek, hogy a blog éljen, és aktív maradjon.
Azt szeretném, ha megírnátok - akár kommentben, akár e-mailben - milyen téma érdekel Benneteket, illetve, ha volt valami tanulságos esetetek, azt megosztanátok velem, velünk.
Köszönöm, hogy eddig is érdeklődtetek a téma iránt, és remélem, a jövőben sikerül még sokak figyelmét felhívnunk rá!

3 megjegyzés:

Altair írta...

Az eddigiek is nagyon jó témák voltak.

Arra is kitérhetnél, hogy a "beszélgetős" műsorokban újabban egymás szavába vágnak az emberek. Különösen a "felkapott sztárriporterekre" jellemző, mint a napkelte-utód műsorban, vagy az atv-n a Kálmán Olgánál (akit nagyon nem bírok, mert a riportalanyai a műsoridő mindössze egytizedében beszélhetnek, a fennmaradó időben az ő monológjai folynak - nem is nézem emiatt).

Mert milyen példát mutat mindannyiunknak, hogy félbeszakítható a politikus a riporter által, az idős az fiatal embertől, a nő a férfi részéről... Sőt egyáltalán: Miért nem érünk rá meghallgatni a kérdésünkre adott választ?

motymoty írta...

Most akadtam rád, konkrét ötletem most nincs, de nagyon örülök a blogodnak!

jehudit írta...

Téma ötlet: lehet-e az oviban tévét illetve dvd-t nézetni a gyerekkel a szülő tudta nélkül?

Mi biza belefutottunk ebbe. Álmomban nem gondoltam volna, hogy tévéztetni fogják télen az ovinkban a gyerekekinket.

Miért is akadtam ki ezen? Nem gondolom, hogy az óvónő kell, hogy eldöntse mit nézzen a gyerekem. Mindenkinek más a mércéje és normája. Ezt az ovinak tudomásul kell venni.

A "Szkubidúnál" borult ki a bili nálam. Egy kiscsoportossal tán mégsem kéne ezt nézetni. Szóltam az óvóda védőnőjének és az SZMK-nak. Sok szülő nem is tudta, hogy napi szintem ment a tévéztetés. Azóta szülői nyomásra beszünteték. Viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy létezik-e olyan törvény, ami az óvódában szabályozza a dvd, illetve a tv nézést. Ha nincs, akkor miért? Mint utóbb kiderült itt vidéken simá dívik ez, míg Pesten elképzelhetetlen.

Szóval hogy is van ez?

Megjegyzés küldése

 
Copyright 2009 Tiszta kép, tiszta hang. Powered by Blogger Blogger Templates designed by Deluxe Templates | Blogger Styles